Bedrukte bestekzakjes!

Bedrukte bestekzakjes!

Een mooi gedekte tafel is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor het imago van een restaurant omdat het vaak het allereerste is wat uw gasten zien. Daarom is de keuze voor bedrukte bestekzakjes belangrijk. Bij Victoria Horeca begrijpen wij dit belang als geen ander en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment bestekzakjes, zorgvuldig samengesteld om uw tafels tot in de puntjes te verzorgen.

Victoria Horeca biedt het meest uitgebreide assortiment bestekzakjes in Nederland. Met diverse maten en vormen, altijd inclusief een passend servet. Wij hebben nauwe samenwerkingen met zowel nationale - als internationale servetten fabrikanten waardoor we een breed scala aan A-merken en huislabels kunnen bieden. Bij Victoria Horeca vindt u altijd de meest geschikte optie voor de best gedekte tafel

Maak een blijvende indruk op uw gasten door u eigen stempel te drukken op onze hoge kwaliteit bestekzakjes. Of het nu gaat om u eigen logo, tekst of slogan; bij Victoria Horeca is het allemaal mogelijk. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat u uw bedrukte bestekzakjes niet alleen functioneel zijn maar ook een subtiel en krachtig communicatiemiddel.

Sortering

Hoe werkt het?

Bij Victoria Horeca worden alle bestekzakjes met een servet geleverd. U kunt kiezen uit airlaid of tissue servetten in diverse maten. Ook kan het bestekzakje uit airlaid materiaal zijn vervaardigd. Het bestekzakje is dan een servet en zakje in 1.

Kies uw zakje

U kunt zelf een zakje laten ontwerpen door u dtp-er of Victoria Horeca doet dit samen met u. We hebben een groot team van ervaren specialisten die u begeleiden en samen komen wij tot een mooi ontwerp.

Aanleveren van een logo of tekst

Bestanden kunnen worden aangeleverd per mail in EPS, PNG, JPG of PDF formaat. Mocht jet bestand te groot zijn, dan kan deze worden gedeeld met behulp van WeTransfer.

Levertijden

Na goedkeuring van de proefdruk 2 - 6 weken.

Afhandeling - en voorraadkosten 

Deze kosten zijn bij Victoria Horeca nihil.

Bestekzakjes bedrukken bij Victoria Horeca

Voor bedrukte bestekzakjes ben je bij Victoria Horeca aan het goede adres. Victoria Horeca heeft al ruim 40 jaar ervaring . Wij staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het kiezen van de prefecte oplossing voor uw restaurant. Laten we samenwerken aan een onvergetelijke eetervaring en vraag vandaag nog een offerte via ons contactformulier aan.Airlaid bestekzakje

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.