Loader
Inloggen Klant worden


Winterhalter vaatwasmachines voor professionele keukens

Bij Winterhalter weten we dat een professionele vaatwasmachine een voorwaarde is voor iedere horeca- en grootkeuken in hotel, bakkerij, slagerij of op een externe locatie voor catering. Daarom levert Winterhalter uitsluitend industriële vaatwassers die hiervoor speciaal zijn ontworpen en de grootste vaatwasklussen met gemak aankunnen.

Door haar perfecte wasresultaten, maximale efficiency, goed ontworpen hygiëneconcepten en eenvoudige bediening, is onze keuze op het merk Winterhalter gevallen.

Bent u op zoek naar een professionele Winterhalter vaatwasser voor uw bedrijf of instelling? Victoria Horeca is de leverancier van  vaatwasmachines van Winterhalter. Wij leveren Winterhalter vaatwassers in diverse formaten, bestaande uit voorladers, doorschuivers, gereedschappenwasmachines en band- en korventransportvaatwasmachines. Er is voor iedere gebruiker wat wils. En alle Winterhalter vaatwasmachines zijn zowel op koop- als op leasebasis verkrijgbaar.

U kunt vertrouwen op een vaatwas technologie die is ontwikkeld om aan de hoge eisen van uw professionele keuken te voldoen. wilt u meer informatie over onze Winterhalter vaatwassers? Kijk dan rustig verder bij onze selectie Winterhalter vaatwassers hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Voorladers

Doorschuivers

Gereedschappenwasmachine

Korventransportwasmachine

Financieringsformulier t.b.v. lease