Loader
Inloggen Klant worden

Kwaliteit

Bij Victoria Horeca staat kwaliteit voorop. Dit geldt voor ons gehele bedrijfsproces van inkomende goederen tot producten die we verkopen. Wij weten dat dit bij onze klanten ook zo is en daarom meten we de kwaliteit aan de hand van het totale traject.

Producten

Ieder product dat we verkopen wordt onderworpen aan strenge kwaliteitstesten. Dat geldt zowel voor onze fabrikantenmerken als voor ons huismerk. Ons Victoria Horeca huismerk omvat een breed assortiment producten en is een ideale oplossing om voordeel en kwaliteit te bewerkstelligen.

Service

Bij Victoria Horeca is alles en iedereen erop gericht u een uitstekende service te verlenen. Van onze ervaren accountmanagers en klantenservice tot onze geavanceerde webshop.

Bezorging

Victoria Horeca beschikt over een uitgebreid distributienetwerk. Wij kunnen u garanderen dat u uw bestelling binnen 48 uur in huis heeft. Deze belofte kan worden waargemaakt dankzij ons uniek bestelsysteem en een snelle order verwerking met een leveringsbetrouwbaarheid van 99,5%. Daarnaast kunnen wij een inkoopproces op maat genereren welke aansluit op uw bestelbehoeftes.

Administratie

Onze administratie is goed georganiseerd. Onze systemen voldoen aan de hoogste eisen hetgeen betekent dat alle procedures van orderinvoer, facturatie, koppelingen met de webwinkel etc. nauwkeurig worden geregistreerd. 

Bestellijst

U heeft 0 artikel(en) op uw bestellijst, voor een totaal bedrag van € 0.00