Loader
Inloggen Klant worden

Online bestellen

1. Wat zijn de voordelen van online bestellen?
U kunt snel en eenvoudig, op ieder tijdstip, uw bestelling plaatsen aan de hand van de gepersonaliseerde bestellijst in uw account.

2. Wat is de positie van Victoria Horeca ten opzichte van de concurrentie?
Ons eCommerce platform neemt een vooraanstaande positie in bij het beoordelen van aanpassingsmogelijkheden, gebruiksgemak, contractnaleving, hiĆ«rarchische zakelijke regels en algemeen presteren. 

3. Op welke manier helpt Victoria Horeca mij de juiste productkeuze, afhankelijk van mijn budget, te maken?
Wij zijn een zeer objectieve leverancier met een platform aan contractproducten - die met de prijs die u het liefste ziet - altijd goed in beeld komen. Door deze 'best-value' artikelen vooraan te zetten, bieden wij u de mogelijkheid afhankelijk van uw budget en type restaurant of hotel de juiste keuze te maken.

4. Hoe helpt Victoria Horeca mij de aankoopkosten te verlagen?
Door die producten uit ons platform te kiezen welke in uw maandelijks budget passen. 

5. Mijn  zaak is groot en complex en we hebben recent een ER systeem geimplementeerd. Hoe past Victoria Horeca daarin?
Ons besturingssysteem is bijzonder flexibel en biedt veel mogelijkheden tot personalisatie. Wij kunnen uw facturering en rapportage op ieder niveau spiegelen en zo voldoen aan de rapportage eisen van uw programma. Onze systemen kunnen nagenoeg altijd worden geĆÆntegreerd met uw bestaande eMarketplace, eProcurement of ER systeem.

Online bestellen is de snelste en uiteindelijk goedkoopste wijze om non food artikelen te kopen. Uw Victoria Horeca account wordt aangepast aan uw zakelijke behoeften op een manier die bij een papieren catalogus onmogelijk is. Productselectie, online rapportage, offertes, goedkeuringen, factuureisen en nog veel meer. Al uw specificaties worden bij Victoria Horeca ingeschakeld.

Bestellijst

U heeft 0 artikel(en) op uw bestellijst, voor een totaal bedrag van € 0.00