Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Victoria Horeca. Daarom zijn wij constant aan het kijken naar kansen om ons assortiment uit te breiden met duurzamere producten. Daarnaast brengen we onze duurzame lijn regelmatig extra onder de aandacht bij onze klanten om zo bij te dragen aan een beter milieu.

ECO label

In ons assortiment vindt u een groot aantal producten met het Europees ECO label erop vermeldt. Artikelen die zijn voorzien van dit keurmerk zijn op duurzame wijze geproduceerd waarbij de hele levenscyclus van het product is beoordeeld door onafhankelijke instanties.

BIO Disposables

Binnen onze duurzame lijn hebben we een groot assortiment aan BIO disposables. Dit zijn artikelen die zijn gemaakt van duurzame grondstoffen en zijn aanzienlijk minder vervuilend voor het milieu dan disposables die zijn gemaakt van traditionele materialen. Van snackbakjes tot koffiebekers en bestek, binnen de BIO lijn heeft Victoria Horeca alle benodigdheden voor take away en bezorging van maaltijden.

title subtitle
title subtitle
Schoonmaak- middelen

Ook op het gebied van schoonmaakmiddelen heeft Victoria Horeca duurzame alternatieven. In ons assortiment hebben we reinigingsmiddelen die minder chemicaliën bevatten en middelen die (grotendeels) biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast werken we ook met een statiegeld concept voor schoonmaakflacons waardoor we in staat zijn om het gebruik van plastic verpakkingen drastisch te verminderen wat leidt tot een lagere CO2 uitstoot.

Servetten

Op het gebied van duurzame servetten en tafellinnen heeft u bij ons ook ruime keuzemogelijkheden. Wij werken samen met leveranciers die enkel gebruik maken van duurzame grondstoffen en productietechnologieën. Ook gepersonaliseerde servetten kunnen via Victoria Horeca op duurzame wijze worden geproduceerd zodat u niet alleen werkt aan een exclusiever imago van uw horecaonderneming, maar ook aan een beter milieu!

title subtitle
title subtitle
Hygiëne Papier

Op het gebied van duurzaam hygiëne papier hebben wij ook een gevarieerd aanbod. Zo bieden wij toiletrollen, poetspapier en papieren handdoekjes aan die zijn geproduceerd van uitsluitend duurzame materialen.

Contact

Wilt u meer informatie over ons duurzame assortiment? Of wilt u een offerte voor duurzame producten voor uw horeca onderneming? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek!

title subtitle
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.